Tento e-shop slouží jako ukázka možností e-shopu BINARGON. Protože nejsme prodejci níže uvedeného sortimentu, nemůžeme si toto zboží objednat přímo u nás. Pokud by jste však chtěli některý ze zde uvedených produktů zakoupit, můžete se obrátit na některého z našich zákazníků. Seznam našich zákazníků najdete v našich referencích webů a e-shopů.

cart
Košík
menu

Ajax KeyPad Plus black (26077)

Kód: 1334493
Ihned k odeslání
Termín a způsob doručení
Typ elektroniky:Zabezpečení.Více
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
7 178 
5 932.23  bez DPH
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
1334493
EAN:
4820246099035
Záruka:
24 Měsíc(ů) Měsíců
Typ elektroniky:
Zabezpečení
Popis Ajax KeyPad Plus black (26077)

Bezdrátová vnitřní dotyková klávesnice pro ovládání zabezpečovacího systému Ajax pomocí šifrovaných bezkontaktních karet a tagů. Barva černá.

KeyPad Plus

Bezdrátová vnitřní dotyková klávesnice pro ovládání zabezpečovacího systému Ajax pomocí šifrovaných bezkontaktních karet a tagů.

• Bezkontaktní přístup
• Vzdálená správa přístupu
• Ochrana proti sabotáží
• Až 4.5 roku provozu na baterie

Bezkontaktní přístup pro uživatele systému
S KeyPad Plus již není nutné vytvářet účet Ajax pro nové uživatele. Stačí poskytnout dané osobě bezkontaktní tag nebo kartu chráněné proti padělání, které mu umožní přístup k celému systému nebo konkrétním skupinám.

Vzdálená správa přístupu pro vlastníky systému
Události týkající se klávesnice KeyPad Plus se zaznamenávají seznamu notifikací. Pokud dojde ke ztrátě tagu či karty, vlastník je může okamžitě deaktivovat v aplikaci Ajax a uživatel může místo nich použít osobní přístupový kód. Všechna uživatelská oprávnění lze změnit na dálku a v reálném čase.
• Až 200 uživatelů
• Až 200 tagů či karet
• Uživatelské kódy
• Zjednodušené ovládání skupiny

Zabezpečená identifikace uživatele
KeyPad Plus využívá technologii DESFire pro rychlou a bezpečnou identifikaci uživatele. Jedná se o nejlepší bezkontaktní komunikační řešení ve své třídě, které umožňuje identifikovat uživatele podle kartu nebo tagu.
DESFire je založen na mezinárodním standardu ISO 14443 a kombinuje 128bitové šifrování a ochranu proti kopírování. Tato technologie je využívána také v dopravních systémech evropských hlavních měst a v přístupových systémech v NASA.

Vynikající energetická účinnost
Zcela nový firmware KeyPad Plus využívá předinstalovanou baterii na maximum. I s bezkontaktní identifikací při každodenním používání bude klávesnice fungovat až 3.5 roku bez nutnosti výměny baterie. A se neaktivní čtečkou karet a tagů životnost baterie dosáhne až 4.5 roku. Klávesnice KeyPad Plus navíc vždy včas upozorní poplachové přijímací centrum a uživatele, že je nutné baterii vyměnit.

Pokročilá ochrana proti sabotáži
KeyPad Plus disponuje ochranou proti hádání kódu. Po několika pokusech o uhodnutí kódu nebo použití neplatné karty či tagu se automaticky uzamkne. Uživatelé systému a poplachové přijímací centrum jsou o takové události neprodleně informováni, stejně tak jako v případě, kdy je klávesnice sejmuta z držáku nebo ztratí komunikaci s Hubem.
• Ochrana proti hádání kódu
• Ochrana proti použití neautorizovaných karet a tagů
• Ochrana proti neoprávněné manipulaci (tamper)
• Nátlakový kód

Zaručené doručení příkazů
Pro zajištění systémové komunikace jsme vyvinuli rádiový protokol Jeweler. Rádiový protokol používá rámce pro synchronizaci komunikace se zařízeními, autentizaci jako ochranu proti padělání a šifrování, které chrání před hackerskými útoky.
• Obousměrná komunikace na vzdálenost až 1 700 m
• Až 5 rozšiřovačů rádiového signálu ReX v systému
• Nastavitelný interval dotazování od 12 vteřin

.
Naposledy navštívené produkty
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek